Medvirken

Podcastmediet er mere og mere populært, og podcasten Mere Danmark er en mulighed for at nå målgruppen med et medie, der ikke kræver, at man sidder med øjnene mod en skærm. Samtidig kan man også nå den læsesvage del af befolkningen.

Podcasten Mere Danmark er betalt af de medvirkende seværdigheder. Men i modsætning til den traditionelle advertorial skal podcasten tjene lytternes interesse og ikke de medvirkendes: Inden for markedsføring går man i højere grad efter at tilgodese modtageren. Den traditionelle reklame virker dårligere, og i stedet skaber man indhold, som kunderne er interesseret i. Man kan sige, at den bedste reklame er det, der ikke er reklame, men blot er godt indhold. Podcasten vil ikke tale om seværdigheden, men tage lytteren med, så de får et indtryk af den, og får lyst til at opleve den i virkeligheden.

Hvad får man?

En lydproduktion på omkring 20-30 minutter (se priser). Der er to grundformer:


  • Interviews med medarbejdere fra seværdigheden. Optagelsen vil ske med en velforberedt interviewer, og der vil blive klippet med en høj kvalitet, så de medvirkende virker bedst mulig, og så der bliver en god formidling.
  • Journalistisk reportage og evt. interviews. Den form vil fx kunne anvendes, hvis det er en by, der er emnet.

Hvor kan man finde podcasten?

Episode kan bruges på en hjemmeside, hvor Mere Danmark kan tilbyde en afspiller, der nemt kan integreres. Den kan også anvendes de steder, hvor attraktionen bliver markedsført som fx turistorganisationers hjemmeside. Endvidere vil den være en del af podcasten Mere Danmark, så den er nem at finde:

Afspiller på jeres hjemmeside

Mere Danmark stiller en afspiller/player til rådighed. Det er et stykke kode, der kan sættes ind på seværdighedens hjemmeside, og hjemmesidens besøgende kan dermed afspille episoden. I tekniske termer kan der vælges mellem javascript eller en kode baseret på en iframe.

Pris

Episoden kommer i to prisklasser:

Normal version:

20-30 minutters længde til kr. 6.500 + moms. Formidling med eksperter.

Ekstra version:

20-30 minutters længde til 8.500 + moms. Journalistisk reportage og interviews.

Kontakt Mere Danmark for at høre nærme om, hvordan din seværdighed kan komme med i podcasten.